Managed Services

Managed
Solutions

Steeds op maat
Samen vooruit

Steeds een proactieve houding

line

Door het uitbesteden van IT-beheer en ondersteuning aan gespecialiseerde serviceproviders zoals NetPact, kunnen bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten en groei, terwijl ze profiteren van de expertise en efficiëntie van onze professionele diensten.

IT Support

Schaalbaar op jouw tempo

Met managed services kunnen bedrijven gemakkelijk opschalen of afschalen op basis van hun veranderende behoeften. Dit stelt hen in staat om de IT-diensten en -middelen af te stemmen op hun specifieke vereisten, zonder te hoeven investeren in extra infrastructuur of personeel.

dots1
dots1
dots1
dots1
Managed Services

Ga voor de
beste ervaring

line
Snel internet

Netwerk infrastructuur

Wij zorgen voor een proactief onderhoud en monitoring van jullie netwerk. Dit helpt potentiële problemen vroegtijdig te detecteren en op te lossen, waardoor de kans op netwerkstoringen en productiviteitsverlies wordt verminderd.

Cloud server

Cloud infrastructuur

Vermijd zorgen over verouderde hardware, grote investeringskosten en kies voor de schaalbare en flexibele oplossing die public Cloud te bieden heeft. Met deze oplossing kies je voor stabiliteit, dit overal ter wereld. Wij ontwerpen, beheren en onderhouden jouw ideale Cloudarchitectuur.

IT Security

Security

Wij bieden een uitgebreid scala aan van beveiligingsoplossingen en -diensten die zijn ontworpen om bedrijven te helpen hun systemen, gegevens en netwerken te beschermen tegen cyberdreigingen.

Andere IT Services

Op maat

Niet zeker of we een bepaald product/service aanbieden? Neem dan gerust verder contact met ons op.